TR MAXI HAIR

Ett kraftfullt och väl sammansatt kosttillskott för håret.

Innehåll: Vitamin A, C, E, B-1(tiamin), B-2(rifoblavin), niacin, (niacinamid mot håravfall) B-6, folsyra, calcium, (calcium carbonate) pantotensyra, jod(kelp) zink,
selen, koppar,MSM, L methionine, Omega-3 & 9, åkerfräken, inositol och PABA. TIME RELEASE!

Country Lifes ultra oljor

Innehåller de för kroppen så livsviktiga fettsyrorna.


Omega-3 från linfrö olja har den högsta koncentrationen av vegetabilisk linolensyra som man känner till (ca 60 %)

Omega-6 från pumpakärn-olja samt svartvinbärskärn-olja som innehåller 50% mer koncentrerad linolsyra än jättenattljus-olja.

Omega-9
från pumpakärn-olja, en enkelomättad fettsyra, som är en kraftfull antioxidant.

GLA-syra från gurkörts-olja och svartvinbärskärn-olja är viktig för hormonbalansen hos kvinnor och kan hjälpa vid PMS besvär samt motverkar torra slemhinnor.

Brist på fettsyror i rätt proportion tros kunna orsaka depression, PMS, hudproblem,hjärt och kärl sjukdomar samt åldersförändringar i ögonen.

Befolkningen på Kreta konsumerar ca 3 gånger mer, av samtliga ovan nämnda oljor, än vad som är vanligt hos övriga européer. Kanske är detta anledningen till att kretanerna är det folk i Europa som är minst drabbade av hjärt och kärl sjukdomar.

COUNTRY LIFES AMINO RELAXER

Aminosyror– näringsämnen för hjärnan som motverkar stress, mental utmattning och sömnstörningar.

Aminosyrorna är en del av neuropeptiderna som fungerar som signalsubstanser mellan kroppen och hjärnans celler. Dessa är viktiga för att reglera aktivitet och vila. I Country Lifes Amino Relaxer har man kombinerat utvalda aminosyror med vitaminer, för att få ett optimalt kosttillskott, mot stress och dess följeslagare
utmattning och depression.

Taurine: reglerar transport av viktiga mineraler mellan cellerna.
* Lugnar hjärnan och normaliserar hjärtslagen.
* Hämmar kolestrolet vid gallstensbildning
*Skyddar ögats retina mot diverse föroreningar

Glycine: Har en lugnande effekt på hjärnan vid sömnstörningar
*Anses kunna ta bort aliminium i kroppen
*Tros kunna motverka kramper

Gaba: Lugnande för centrala nervsystemet, sömnfrämjande och spänningsreducerande

Niacinamid: Vitamin för hjärna och nerver (antioxidant)

Inositol: Milt lugnande, leverstärkande, bra för hårväxten

B-6: Reglerar serotonin och noradrenalin i hjärnan samt bidrar till att omvandla tryptofan till serotonin. Vitaminen är en kraftfull antioxidant och stöder upptaget av de övriga B vitaminerna.
SUPER POTENCY HI-B-100

Ett balanserat B vitamin preparat.

Innehåll:
tiamin 100mg, rifoblavin 100mg, niacin 100mg (i form av niacinamid mot håravfall) B-6 100mg, folsyra 400 mcg,B-12 100mg, d Biotin 100mg, pantotensyra 100mg, choline 100mg, PABA 100mg, och inositol 100mg. TIME RELEASE!
COUNTRY LIFES NERVE & OSTEO SUPPORT

En fullgod sammansättning för nerver och skelett.

Calcium i en finare form, alpha-ketoglutarate och aspartate, som lättare tas upp av benvävnaden i kroppen än det calcium som finns i t.ex mjölkprodukter.

Magnesium är den mineral som har mest nervlugnande effekt av alla. Magnesium förstörs i kroppen vid långvarig stress, dåliga matvanor, hög sockerkonsumtion och vid upprepad alkohol-konsumtion. NERVE & OSTEO SUPPORT innehåller alla former av mineralen och hela 1000 mg per tablett.

Vitamin D är ett fettlösligt näringsämne som förbättrar upptag, transport och användning av calcium och fosfor. Vitamin D bidrar även till att upprätthålla ett stabilt nervsystem och främjar en normal hjärtrytm.

Jod är anti-inflammatoriskt och viktigt för vårt körtelsystem.

Fosfor hjälper calcium att fästa i benstommens proteinfördjupningar. Åkerfräken Innehåller kisel och samverkar med calcium för bildandet av benvävnad. Kisel är ett mycket viktigt ämne för hår, hud och naglar.

Kelp är en havsalg som innehåller rikligt med spårelement.