CATUABA | MACA | PFAFFIA

Rio Amazon

Produkterna på denna sidan rekommenderas ej vid graviditet.
Produktinformationen gör ej anspråk på att vara medicinskt eller vetenskapligt vedertagen.

CATUABA

Den Brasilianska örten för mannen

Catuaba är en av de mest älskade örterna från Amazonas naturliga skattkammare. Catuabapulvret, i kapslarna, framställs ur innerbarken på en lian.

De används som potenshöjande medel enligt indiansk tradition. Barken sägs framkalla dels en mental avslappning och dels en ökad blodtillförsel i mannens genitala område.

Catuaba är även känt för att ha en positiv inverkan på prostatan.

Kapslarna bör tas regelbundet för att erhålla den fulla effekten som till en början kan visa sig genom intensiva erotiska drömmar.

Rekommenderad dos: 4-8 kapslar per dag

MACA

Roten för kvinnor och män från det Peruanska höglandet.

Ända sedan spanjorerna kom i kontakt med Inkariket finns användningen av MACAroten dokumenterad. Indianerna hade då känt till rotens vitaliserande och kraftfulla egenskaper i många generationer.

Indianska kvinnor använde och använder den än idag för att hålla sig friska och starka, genom livets alla skeden, när hormonförändringar är som mest påtagliga såsom inför menstruationer, efter barnafödande och amning och under klimakteriet.

MACA anses särskilt vitaliserande för körtelsystemet som producerar de hormoner som kroppen behöver för att vara i balans. MACA kan därför vara verksamt för kvinnor som lider av PMS och klimakteriebesvär.

Om MACA har den stärkande och balanserande effekten på körtelsystemet, som den påstås ha, kan den inverka gynnsamt även vid utmattning och stress som orsakats av obalanser i körtlarnas hormonsekretion.

MACA anses vara mycket stärkande för den lusten och energin hos både män och kvinnor.

Rekommenderad dos: 3 kapslar per dag

PFAFFIA

Brasiliansk ginseng

Pfaffia Paniculata är en rot som använts av Brasiliens Indianer i århundrande. Pfaffia är en adaptogen med väldokumenterade effekt.

I USA säljs den främst till kvinnor, som lider av klimakteriebesvär, då roten innehåller stigmasterol som är ett vegetabiliskt förämne till östrogen.

Pfaffia innehåller: E, B1, B2 vitamin, Kalcium, Järn, Fosfat, Kalium,Germanium samt 20 av de förekommande aminosyrorna.

Rekommenderad dos: 2-4 kapslar per dag

60 kap á 500 mg. Innehåller antioxidanter. Bra för immunförsvaret.
90 kap á 500 mg, extrakt 5:1. Quebra Pedra kallas även för ”Stone Breaker” för sina egenskaper mot njur- och gallstenar.

Teer

Guarana

Guarana ampuller. 10 el 30 ampuller á 15 ml
Guarana 100 tab á 500 mg
Guarana Tuggummi Xylitol 50 bitar